به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ،نماینده ولی فقیه در استان سمنان در این جلسه با گرامیداشت یاد و خاطره شهید ۲۵۳ شهید ورزشکار استان و تبریک هفته تربیت بدنی و ورزش، به طرح روایتی از امام جعفر صادق(ع) پرداخت و گفت: حضرت صادق(ع) فرمود هرکس در کار خودش با دیگران رِفق و مدارا کند، به آنچه میخواهد دست خواهد یافت.
***اهم بیانات نماینده ولیفقیه در استان سمنان و رئیس شورای فرهنگ عمومی استان در این دیدار را در ادامه میخوانید:
– روایات ائمه معصومین علیهم السلام در بخشها و موضوعات مختلف نظیر مباحث مدیریتی قابل استفاده است که یکی از نمونههای آن رفق و مدارا با دیگران است.
– همانطور که مقام معظم رهبری نیز فرمودند ورزش باید در تمام ردههای سنی مورد توجه قرار گیرد چراکه تامین زیرساختهای لازم برای ورزشکاران و توسعه اماکن ورزشی نقش مهمی در کاهش بزه ها و آسیبهای اجتماعی دارد.
– ورزش از آنجا که سبب پویایی و نشاط روح و روان انسان میشود، بر سایر رشتهها نیز تاثیر میگذارد لذا میبینیم افرادی که در کنار شغل و حرفه خود به ورزش نیز توجه میکنند، افرادی بانشاط و موفق هستند.
– ظرفیت استان سمنان در حوزه ورزش بسیار بالاتر از شرایط فعلی است که یکی از راههای فعالسازی آن، توجه به استعدادیابی با استفاده از مربیان ورزش مدارس است.
– ورزشهایی نظیر کشتی یا ورزش باستانی و پهلوانی در استان سمنان از استعدادهای ویژهای برخوردارند که خوشبختانه شاهد حضور پررنگ جوانان در این رشتهها نیز هستیم.
– تکمیل پروژههای نیمهتمام ورزشی در نقاط مختلف استان یکی از دغدغههای مردم است که با توجه به محدود بودن اعتبارات دولتی، باید از ظرفیتهای مردمی نیز برای تکمیل آنها استفاده شود.
– طولانی شدن این پروژهها سبب استهلاک و فرسایش تجهیزات و سرمایهگذاریهای انجام شده میشود لذا تکمیل این پروژهها باید متناسب با اولویت ها در دستور کار قرار گیرد.
– مسئولان ادارهکل ورزش و جوانان استان سمنان به موضوع «شفافیت» بویژه شفافیت در مخارج و منابع مالی توجه ویژهای داشته باشند، گاهی مردم سؤال میکنند بودجههای ورزشی در استان چگونه و در کجا هزینه میشوند؟ البته خدای نکرده مردم نمیگویند کسی آن را برده یا خورده است اما نحوه و شاخصهای توزیع اعتبارات ورزشی در استان باید برای مردم بیان شود تا رضایتمندی مردم نسبت به ورزش را به دنبال داشته باشد.
– ورزشکارانی که مدالآور هستند و یا افتخارآفرینی میکنند باید تکریم شوند، اینکه صرفا از آنها تشکر شود و با آنها خداحافظی کنیم کافی نیست! اگر میتوانیم زمینه اشتغال یا گرهگشایی از ورزشکاری را در حد مقدورات فراهم کنیم، باید آنرا انجام دهیم.
– تکریم ورزشکاران صرفا به معنای پول دادن یا هدیه دادن نیست، بلکه اطلاع یافتن از شرایط آنها و دیدار با آنها یک نوع تکریم محسوب میشود که البته نمونههای آن نیز انجام شده اما کافی نیست چراکه تکریم ورزشکاران باعث تکثیر آنها میشود.
– یکی از موضوعات مهم در ورزش و جوانان، توجه به مسائل فرهنگی است که در این خصوص میتوان از ظرفیت مربیان و داوران مجرّب و متعهد استفاده کرد.
– لازم است مربیان و داوران استان نیز که با هزینههای فراوان به درجات عالی ورزشی دست یافتهاند، مشمول تکریم و تشویق قرار گیرند و زمینه ازدیاد آنها را نیز فراهم کنیم.
– وقتی از فرهنگ در ورزش صحبت میکنیم، صرفا به معنای حضور ورزشکاران در مساجد یا محافل مذهبی نیست [که البته عمده این افراد به آن نیز پایبند هستند] بلکه حفظ آداب اجتماعی و اخلاق نیکو در مسابقات ورزشی را نیز شامل میشود.
– یکی از مکانهای جذب جوانان به سمت ورزش، پایگاه های بسیج و مساجد هستند که باید از این ظرفیت نیز برای توسعه ورزش در استان استفاده کرد.
– حرکت ورزشکاران در میادین ورزشی بینالمللی در ادای سجده شکر یا خودداری از نوشیدن آب در ماه مبارک رمضان و اقامه نماز، اقدامات ترویجی و تبلیغی بسیار ارزشمندی هستند که باید مورد توجه قرار گیرد چراکه دنیا میبیند یک قهرمانِ ایرانی زیر پرچم جمهوری اسلامی از بنیان اعتقادی عمیقی